GWO/Wind
Nederst på siden finder du vort kursusudbud til vindmøllebranchen, ved at ”klikke” på et kursus får du mere at vide omkring indhold og kursusdatoer for det enkelte kursus.
Kurser som er GWO godkendte og i henhold til GWO-standarden, har GWO i kursusnavnet. Udover listen med GWO-kurser nederst, udbyder Rescue Center Denmark i samarbejde med AMU SYD i Ribe kurset GWO Blade Repair, for indhold, datoer og tilmelding: https://www.amusyd.dk/gwo-blade-repair.html
Vær opmærksom på, at hvis du skal deltage på et GWO godkendt kursus for første gang, skal du oprette en personlig WINDA-profil, på: https://winda.globalwindsafety.org/register/delegate/
Dit WINDA ID skal herefter oplyses ved tilmelding til dit GWO-kursus. WINDA er en global database udviklet med det primære formål at verificere certificeringsstatus af GWO-certificerede kursusudbydere og træningsstatus for deltagere, der har deltaget på et GWO-certificeret kursus.
ActSafe kurserne gennemføres i henhold til ISO 22846-1 og 2 standarderne (Standards for Rope Access systems) godkendt at DNV-GL.
Confiend Space kurset følger retningslinjerne i de Engelske retningslinjer for Confiend Space (Performance Criteria of the UK National Occupational Standards: Working in High Risk Confined Spaces)
Har du behov for special træning, akutte behov eller ønsket om en firmaaftale, kontakt venligst vores Full-service koordinator.
Kurser
EU efteruddannelse
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Storstrømsvej 39, 6715 Esbjerg N
Tilmeldingsfrist
30. august 2024
Startdato
2. juni 2025
Slutdato
6. juni 2025
Varighed
5,0 dage
Deltagerpris
1070,00 kr.
Pris for ledige
6730,20 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
6730,20 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:15-15:39
Forudsætninger
Førerbevis C
Beskrivelse
EU Efteruddannelse
Kontaktperson
Lisbeth Søe Nielsen
Telefonnr
76133108
Email
lsn@rybners.dk
Kviknummer
280560ARE251486601L1
Minimum antal deltagere
14
Maksimum antal deltagere
20
Status
Optaget
For tilmelding kontakt kursussekretær på tlf. 79134511
Fag til kurset:
Ajourføring for autohjælpschauffører
Skolefagkode: 48069
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4
Deltagerpris: 428,00 kr.
Pris for ledige: 2730,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2730,80 kr.
Målgruppe
Faglærte og ufaglærte autohjælpschauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for bugsering og bjærgning med grill- og ladvogn og skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.
Formål:
Deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som autohjælpschauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.
Indhold:
Deltageren kan i praksis anvende sin viden om nyeste regler og retningslinjer indenfor:- Bugsering og bjærgning af køretøjer, herunder også køretøjstyper som f.eks. el-, hybrid og brintkøretøjer på grill- og ladvogn- Anhugning, lastning og lastsikring af forskellige typer køretøjer- Udrykningsbekendtgørelsen- Slæbningsbekendtgørelsen- Starthjælp, fejlfinding og gældende vilkår for udførelse af småreparationer i forhold til motortyper og elektriske systemer- Udvælgelse og anvendelse af egnet og godkendt udstyr Håndtering af betjeningskonsoller til manuel og fjernbetjent lastning- Ergonomi - forebyggelse af skader i muskler og led- Arbejdsmiljølovens bestemmelser for anhugning og brug af personlige værne- og hjælpemidler- Færdselsregler af særlig betydning for området- Kundeservice- Konflikthåndtering- Situationsbestemt kommunikation Uddannelsens indhold følger i øvrigt de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens bekendtgørelse. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.
EU-Efteruddannelse for godschauffører - oblig.del
Skolefagkode: 48660
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4
Deltagerpris: 428,00 kr.
Pris for ledige: 2730,80 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2730,80 kr.
Målgruppe
Faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for vejgodstransportområdet.
Formål:
Godschauffører opnår uddannelsesbevis jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.
Indhold:
Deltageren har opdateret viden om de nyeste regler og retningslinjer, og kan i praksis anvende sin opdaterede viden i det daglige arbejde som godstransportchauffør inden for følgende emner: - Færdselsregler- Regler for arbejdstid- Køre- og hviletidsregler - Trafiksikkerhed, herunder forudse og tilpasse sig risici i trafikken- Defensiv og energirigtig kørsel, herunder orientering om ny teknologi, - Uheldsforebyggelse, herunder forebyggelse af højresvingsulykker- Opdatering af førstehjælp ved hjertestop jf. Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplanDeltageren har opnået den obligatoriske del af den lovpligtige efteruddannelse for godschauffører, jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.
Vejen som arbejdsplads, autohjælp
Skolefagkode: 47796
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4
Deltagerpris: 214,00 kr.
Pris for ledige: 1268,60 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1268,60 kr.
Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af personvogne, lastvogne og landbrugsmateriel.
Formål:
Vejen som arbejdsplads, autohjælp
Indhold:
Deltageren har kendskab til de grundlæggende bestemmelser vedrørende afmærkning i forbindelse med arbejde på havarerede køretøjer på motorvej og motortrafikvej, som f.eks. sikkerhed, lovgivning og vejregler. Deltageren kan vurdere ulykkesfaktorer, der kan forekomme ved mangelfuld afmærkning af reparationsarbejdet, og eliminere disse og dermed medvirke til at øge trafiksikkerheden. Deltageren kender procedurerne i forbindelse med arbejde på havarerede køretøjer på motorveje og motortrafikveje. Deltageren kan udføre korrekt afmærkning ved arbejde på havarerede motorkøretøjer på motorveje og motortrafikveje. Deltageren kan arbejde praktisk med anvendelse af afspærringsvogn.