GWO/Wind
Nederst på siden finder du vort kursusudbud til vindmøllebranchen, ved at ”klikke” på et kursus får du mere at vide omkring indhold og kursusdatoer for det enkelte kursus.
Kurser som er GWO godkendte og i henhold til GWO-standarden, har GWO i kursusnavnet. Udover listen med GWO-kurser nederst, udbyder Rescue Center Denmark i samarbejde med AMU SYD i Ribe kurset GWO Blade Repair, for indhold, datoer og tilmelding: https://www.amusyd.dk/gwo-blade-repair.html
Vær opmærksom på, at hvis du skal deltage på et GWO godkendt kursus for første gang, skal du oprette en personlig WINDA-profil, på: https://winda.globalwindsafety.org/register/delegate/
Dit WINDA ID skal herefter oplyses ved tilmelding til dit GWO-kursus. WINDA er en global database udviklet med det primære formål at verificere certificeringsstatus af GWO-certificerede kursusudbydere og træningsstatus for deltagere, der har deltaget på et GWO-certificeret kursus.
ActSafe kurserne gennemføres i henhold til ISO 22846-1 og 2 standarderne (Standards for Rope Access systems) godkendt at DNV-GL.
Confiend Space kurset følger retningslinjerne i de Engelske retningslinjer for Confiend Space (Performance Criteria of the UK National Occupational Standards: Working in High Risk Confined Spaces)
Har du behov for special træning, akutte behov eller ønsket om en firmaaftale, kontakt venligst vores Full-service koordinator.
Kurser
Introduktion til førstehjælp på jobbet
For tilmelding kontakt kursussekretær på tlf. 79134511
Fag til kurset:
Introduktion til førstehjælp på jobbet
Skolefagkode: 42730
Varighed: 0,4 dage
Timer pr dag: 3,0
Deltagerpris: 85,60 kr.
Pris for ledige: 482,02 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 482,02 kr.
Målgruppe
AMU-lovens målgrupper har adgang til uddannelsen.
Formål:
Deltagerne er orienteret om og har elementære færdigheder i nødflytning,livreddende førstehjælp og alarmering.
Indhold:
Deltageren kan: - gengive førstehjælpens 4 hovedpunkter,- forklare hvordan ulykken standses,- udføre nødflytning på jord og fra bil,- forklare, hvorfor alle tilskadekomne skal sikres luft til lungerne og blod til hovedet, - undersøge om en person er bevidstløs, og om han trækker vejret, - lægge en person i aflåst sideleje,- standse en sprøjtende blødning, - formulere en korrekt alarmering.
Specifik brandbekæmpelse på byggepladsen
Skolefagkode: 22167
Varighed: 0,5 dage
Timer pr dag: 3,7
Deltagerpris: 107,00 kr.
Pris for ledige: 604,96 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 604,96 kr.
Målgruppe
Kurset henvender sig primært til medarbejdere med og uden brancheerfaring.
Formål:
Når du har gennemført kurset, har du fået viden om teori og praksis i forhold til specifik brandbekæmpelse i byggeriet. Du er også i stand til at vurdere og vælge det mest egnede brandbekæmpelsesmateriel i en given situation samt alarmere korrekt.
Indhold:
Deltageren har viden om:Gældende regler og anbefalinger for brandforebyggelse og brandbekæmpelse på byggepladsen. Deltageren kan: - Forstå brandrisici i byggebranchen: Identificere og forstå de specifikke brandrisici, der er forbundet med byggepladser og byggematerialer, herunder hvordan forskellige materialer og byggemetoder påvirker brandens udvikling og spredning.- Forebygge brand på byggepladser: Implementere effektive brandforebyggelsesstrategier på byggepladser, herunder korrekt håndtering og opbevaring af brandfarlige materialer, sikker brug af elektriske værktøjer og maskiner, og oprettelse af sikkerhedsforanstaltninger for at minimere risikoen for brand.- Evakuere sikkerhedsmæssigt fra byggepladser: Udvikle og gennemføre effektive evakueringsplaner for byggepladser, tage højde for komplekse forhold og sikre hurtig og sikker evakuering af alle arbejdere i tilfælde af brand.- Anvende brandbekæmpelsesudstyr korrekt: Vælge og korrekt anvende forskellige typer af brandbekæmpelsesudstyr, der er velegnet til specifikke udfordringer på byggepladser, herunder slukning af brande i byggematerialer.- Udføre effektive brandbekæmpelsesteknikker: Udføre praktiske brandbekæmpelsesteknikker i scenarier, der efterligner reelle brande på byggepladser, hvilket forbedrer deres evne til hurtigt og effektivt at reagere på nødsituationer.- Vurdere og styre brandrisiko: Udføre detaljerede risikovurderinger med særligt fokus på brandrisiko i forbindelse med byggeprojekter og udvikle strategier til effektivt at minimere disse risici.- Forstå beredskabsplaner: Forstå beredskabsplaner for brand på byggepladser, som adresserer specifikke udfordringer ved brandbekæmpelse og inkluderer planer for hurtig indsats, sikker evakuering, og effektiv kommunikation under brandhændelse.- Orientere og indberette: Indberette til arbejdsmiljø organisationer og forstå orientering af disse arbejdsgange.