GWO/Wind


GWO/Wind

Nederst på siden finder du vort kursusudbud til vindmøllebranchen, ved at ”klikke” på et kursus får du mere at vide omkring indhold og kursusdatoer for det enkelte kursus.

Kurser som er GWO godkendte og i henhold til GWO-standarden, har GWO i kursusnavnet. Udover listen med GWO-kurser nederst, udbyder Rescue Center Denmark i samarbejde med AMU SYD i Ribe kurset GWO Blade Repair, for indhold, datoer og tilmelding: https://www.amusyd.dk/gwo-blade-repair.html

Vær opmærksom på, at hvis du skal deltage på et GWO godkendt kursus for første gang, skal du oprette en personlig WINDA-profil, på: https://winda.globalwindsafety.org/register/delegate/

Dit WINDA ID skal herefter oplyses ved tilmelding til dit GWO-kursus. WINDA er en global database udviklet med det primære formål at verificere certificeringsstatus af GWO-certificerede kursusudbydere og træningsstatus for deltagere, der har deltaget på et GWO-certificeret kursus.

 

ActSafe kurserne gennemføres i henhold til ISO 22846-1 og 2 standarderne (Standards for Rope Access systems) godkendt at DNV-GL.

Confiend Space kurset følger retningslinjerne i de Engelske retningslinjer for Confiend Space (Performance Criteria of the UK National Occupational Standards: Working in High Risk Confined Spaces)

Har du behov for special træning, akutte behov eller ønsket om en firmaaftale, kontakt venligst vores Full-service koordinator.

 

Kurser

Sygetransport - ikke behandlingskrævende liggende

Rybners, Storstrømsvej 39, 6715 Esbjerg N
3. marts 2025 18 ledige pladser
28. april 2025 Valgt 23 ledige pladser
Valgte hold
Kursussted Rybners, Storstrømsvej 39, 6715 Esbjerg N
Tilmeldingsfrist 25. april 2025
Startdato 28. april 2025
Slutdato 23. maj 2025
Varighed 20,0 dage
Deltagerpris 4280,00 kr.
Pris for ledige 20432,00 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 20432,00 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.15 -15.40
Forudsætninger Deltageren skal være i besiddelse af kørekort, kategori B.
Beskrivelse Sygetransport - ikke behandlingskrævende liggende
Kontaktperson Janne Holm
Telefonnr 79134479
Email jrh@rybners.dk
Kviknummer 280560ARE251476103J2
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 24
23 ledige pladser

For tilmelding kontakt kursussekretær på tlf. 79134511

Fag til kurset:
Ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordrin
Skolefagkode: 47610
Varighed: 20,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 4280,00 kr.
Pris for ledige: 20432,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 20432,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsen står åben for alle personer, som har eller søger beskæftigelse i en virksomhed, der udfører patienttransport. Deltageren skal være i besiddelse af kørekort, kategori B.

Formål:
Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, gennem teori om specifikke og komplekse sygdomstilstande, psykiske sygdomme, handicaps og aldring, udføre komfortabel kørsel i den liggende patienttransport.

Indhold:
Deltageren kan på baggrund af sin viden om specifikke og komplekse sygdomstilstande, psykiske sygdomme, fysiske handicap og aldring, udføre hensigtsmæssig transport og omsorg i den liggende patienttransport.Deltageren kan observere symptomer på ændringer i sygdomstilstand, videregive observationer og lette ubehag under transporten. Deltageren har indsigt i:- smitterisiko og kan anvende korrekt håndhygiejne- brug af handsker samt - foretage betjening, rengøring og vedligeholdelse af køretøjet før og efter transportDeltageren kan på baggrund af viden om kørselsdynamik, køretøjets mekaniske/fysiske muligheder og begrænsninger, teori om vej-, vejr- og trafikforhold, udføre hensigtsmæssig og komfortabel kørsel i den liggende patienttransport. Deltageren kan betjene:- den bevægelseshæmmedes personlige hjælpeudstyr- betjene køretøjers specielle udstyr- anvende korrekt løfte- og bæreteknik og gennemføre en komfortabel personbefordring i køretøj på baggrund af sin viden om forskellige handicap, sygdom og aldring. - trappemaskiner og kommunikere med bevægelseshæmmede på en måde, som tager hensyn til deres specielle fysiske og psykiske situation. Deltageren kan udføre transport af afdøde:- på en sådan måde at håndteringen og opbevaringen sker etisk korrekt og under udvisning af den i situationen krævede konduite. - og sikrer transporten under iagttagelse af ligsynsloven og under hensyntagen til egne og andres reaktioner.Deltageren har kendskab til journalisering og registrering af persondata og kan udføre korrekt radiokommunikationDeltageren kan udføre førstehjælp i henhold til Dansk Førstehjælp Råds undervisningsplaner for, Førstehjælp ved ulykker, Førstehjælp ved hjertestop, Færdselsrelateret førstehjælp for bil, samt desuden elementær brandbekæmpelse.