Førstehjælp
Hvad gør du, hvis din kollega kommer til skade eller får hjertestop?
Her er værktøjerne til at hjælpe og redde liv, med en hurtig førstehjælpsindsats.
Vi afholder gerne kurserne på din virksomhed, så ring og hør nærmere på tlf. 7913 4555
Bemærk: Vores elektroniske tilmeldingsformular er midlertidig ude af drift. Kontakt os venligst pr. mail eller telefon – vi beklager fejlen. AMU tilmeldinger via efteruddannelse.dk fungerer fint fra hjemmesiden
Please notice: Our electronic registration form is temporarily out of order. Please contact us by mail or phone - we apologize for any inconvenience.
Kurser
Håndtering af uheld og ulykker
Rybners, Lyngtoften 12, 6830 Nørre-nebel
5. marts 2024
Kontakt skolen
Rybners, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg
5. marts 2024
Optaget
Valgte hold
Kursussted
Rybners, Øresundsvej 15, 6715 Esbjerg N
Startdato
4. december 2024
Slutdato
4. december 2024
Varighed
0,9 dage
Deltagerpris
187,20 kr.
Pris for ledige
1051,17 kr.
-
Pris udenfor AMU-målgruppe
1051,17 kr.
Undervisningsform
Dagundervisning
Undervisningstid
08:00 - 15:24
Beskrivelse
Håndtering af uheld og ulykker COCIO
Kontaktperson
Mette Sanvig Sand
Telefonnr
76133134
Email
msje@rybners.dk
Minimum antal deltagere
15
Maksimum antal deltagere
20
Status
Optaget
For tilmelding kontakt kursussekretær på tlf. 79134511
Fag til kurset:
Introduktion til førstehjælp på jobbet
Skolefagkode: 42730
Varighed: 0,4 dage
Timer pr dag: 3,0
Deltagerpris: 83,20 kr.
Pris for ledige: 465,82 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 465,82 kr.
Målgruppe
AMU-lovens målgrupper har adgang til uddannelsen.
Formål:
Deltagerne er orienteret om og har elementære færdigheder i nødflytning,livreddende førstehjælp og alarmering.
Indhold:
Deltageren kan: - gengive førstehjælpens 4 hovedpunkter,- forklare hvordan ulykken standses,- udføre nødflytning på jord og fra bil,- forklare, hvorfor alle tilskadekomne skal sikres luft til lungerne og blod til hovedet, - undersøge om en person er bevidstløs, og om han trækker vejret, - lægge en person i aflåst sideleje,- standse en sprøjtende blødning, - formulere en korrekt alarmering.
Specifik brandbekæmpelse på byggepladsen
Skolefagkode: 22167
Varighed: 0,5 dage
Timer pr dag: 3,7
Deltagerpris: 104,00 kr.
Pris for ledige: 585,35 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse og faget findes på positivlisten)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 585,35 kr.
Målgruppe
Kurset henvender sig primært til medarbejdere med og uden brancheerfaring.
Formål:
Når du har gennemført kurset, har du fået viden om teori og praksis i forhold til specifik brandbekæmpelse i byggeriet. Du er også i stand til at vurdere og vælge det mest egnede brandbekæmpelsesmateriel i en given situation samt alarmere korrekt.
Indhold:
Deltageren har viden om:Gældende regler og anbefalinger for brandforebyggelse og brandbekæmpelse på byggepladsen. Deltageren kan: - Forstå brandrisici i byggebranchen: Identificere og forstå de specifikke brandrisici, der er forbundet med byggepladser og byggematerialer, herunder hvordan forskellige materialer og byggemetoder påvirker brandens udvikling og spredning.- Forebygge brand på byggepladser: Implementere effektive brandforebyggelsesstrategier på byggepladser, herunder korrekt håndtering og opbevaring af brandfarlige materialer, sikker brug af elektriske værktøjer og maskiner, og oprettelse af sikkerhedsforanstaltninger for at minimere risikoen for brand.- Evakuere sikkerhedsmæssigt fra byggepladser: Udvikle og gennemføre effektive evakueringsplaner for byggepladser, tage højde for komplekse forhold og sikre hurtig og sikker evakuering af alle arbejdere i tilfælde af brand.- Anvende brandbekæmpelsesudstyr korrekt: Vælge og korrekt anvende forskellige typer af brandbekæmpelsesudstyr, der er velegnet til specifikke udfordringer på byggepladser, herunder slukning af brande i byggematerialer.- Udføre effektive brandbekæmpelsesteknikker: Udføre praktiske brandbekæmpelsesteknikker i scenarier, der efterligner reelle brande på byggepladser, hvilket forbedrer deres evne til hurtigt og effektivt at reagere på nødsituationer.- Vurdere og styre brandrisiko: Udføre detaljerede risikovurderinger med særligt fokus på brandrisiko i forbindelse med byggeprojekter og udvikle strategier til effektivt at minimere disse risici.- Forstå beredskabsplaner: Forstå beredskabsplaner for brand på byggepladser, som adresserer specifikke udfordringer ved brandbekæmpelse og inkluderer planer for hurtig indsats, sikker evakuering, og effektiv kommunikation under brandhændelse.- Orientere og indberette: Indberette til arbejdsmiljø organisationer og forstå orientering af disse arbejdsgange.